BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Ahad, 11 Disember 2011

Plan hari ni...

Malam ni lepas kerja plan nak pergi tengok wayang...cerita ombak rindu...sila jangan kata aku ketinggalan zaman ok...saja nak bagi orang lain tengok dulu...keh3...ok nanti aku update best ke tak cerita ni...tapi kalau tanya pasal novel dia memang syok giler lah...sadis, syahdu, sedu dan sedan membacanya...wah...bahasa puitis apekah ini...

Update:
Lepas tengok cerita ni komen aku senang je...jangan samakan versi novel dengan versi filem...confirm banyak yang lain...tapi aku rasa versi filem tak la syahdu, sadis, sedih, sedu dan sedan pun...biasa-biasa je...watak pun banyak yang berbeza...watak utama je dah berbeza dah...dalam novel izzah kerja kilang...tapi dalam movie izzah ajar ngaji lak...mungkin penulis skrip ada sebab tertentu nak ubah watak tu...apa pun aku banyak gelak kot tengok cerita ni...tak tau la orang lain yang boleh nangis tersedu-sedu...mesti kalau yang nangis beria tengok movie tu boleh bengkak mata kalau baca novel dia...aku lagi salut novel dia...ngeee...jangan marah naaa...pandangan peribadi aku jer...

nota kaki: aku tengah bosan tak ada kerja ni...sila jangan kata aku curi tulang ya sebab kerja semua aku dah siapkan awal-awal ok...

0 comments:

Catat Komen