BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Isnin, 3 Februari 2014

Cerita hujung minggu #14 (Puncak Janing)

Semalam cuti berganti sempena hari raya cina...so kami plan nak bawak naomi main air...mula-mula nak check in hotel yang ada swimming pool je...tapi jadi kes lain lak...yang tu akan diceritakan dalam post yang lain sebab panjang berjela...plan b kitorang pergi berkelah kat air terjun je...puncak janing kat kuala nerang...air dia sejuk gedi...hehe...

Gerak pun dah tengah hari sebab my bie kepenatan keje ot hari sabtu...bawak nasi dengan ayam goreng+sayur goreng je...ringkas dan cepat disediakan...sampai sana orang tak berapa ramai...mungkin sebab kes kencing tikus ataupun orang pergi bercuti tempat lain...jumpa port ok konon nak suruh la naomi main air...sekali penakut yang amat budak tu...dengar bunyi air terjun je jantung dia dah berdebuk berdebak bunyinya...haha...

Menangis-nangis dia kena dengki dengan papa dia...pujuk-pujuk main air pun tak nak...sikit-sikit je...suruh pijak pasir lagi la...haram dia angkat kaki tinggi-tinggi...lawak betul la anak mama ni...kat rumah kalau mandi tak reti nak masuk...bawak pergi main air penakut lak pulak...last main air sikit-sikit je...jadi la...haha...baby dalam perut pun gelakkan kakak dia gaknya sebab tak reti duduk diam...berguling-guling...

0 comments:

Catat Komen