BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Isnin, 24 Oktober 2011

Positif ke?

Pagi tadi buat test UPT lepas lewat period 2 minggu lebih...tup-tup dapat result ni.....


wahhh...sengih sampai ke telinga...laju-laju mms kat my bie gambar UPT ni sebab dia dah pergi kerja dah time tu...tak sabar lak nak pergi klinik check dengan doktor...nak tunggu my bie...besok petang baru dia balik jitra...haish lambat lak...dia pesan suh try test sekali lagi besok...memang gigih la petang ni pergi beli test kit ni lagi...semalam beli 1 je...tak sangka lak +ve....;)

nota kaki: agak-agak boleh tak result +ve tetiba try lagi sekali jadi -ve ek?...karang suka sangat tetiba try lagi sekali -ve lak...takutnyerrr....

0 comments:

Catat Komen