BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Isnin, 11 Julai 2011

Tq fren...

Pagi-pagi masuk office buka blog dulu...lawat blog member-member...

eh member aku dah tulis dah resipi yang aku request hari tu...tq eny...nanti aku post kat blog ni bila aku buat nasi kerabu tu...nak kena balik johor amik bunga biru tu sebab mak aku ada tanam pokok tu..hehe...akak ipar aku bagi benihnya...kemain besar lagi pokoknya sekarang ni...

aku kalau nak masak yang special ni suka tang presentation dia...so nak gak nasi kaler biru tu...haha...

nota kaki: kena tunggu masuk rumah sewa baru la baru boleh masak nasi kerabu ko eny...barang-barang byk tak pindah lagi dari putrajaya...tq eny untuk resipi yang nampak agak simple tu...dah buat nanti aku upload gambo nya kat sini...

2 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ berkata...

"sebab mak aku ada taman pokok tu"

besar tak taman tue....hehehe :P~
jgn mare.....

sila1209 berkata...

haha...typo la paan oi...by the way tq la bgtau ye...skrg gak aku betulkan...

Catat Ulasan