BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Rabu, 3 Mac 2010

PTD life...

lama da aku x menulis kat blog ni...memang da berabuk da nampaknya...huhuhu...
agak sibuk sket aku akhir2 ni...byk gak cite nak tulis...tp x ada masa lak...tambah2 broadband aku makin slow lak rasa...sabo je la...

18feb aku lapor diri kat JPA putrajaya...then dapat penempatan kat MITI...sminggu lebih gak lepak kat MITI KL...last2 bru dapat surat posting kat MITI putrajaya...kena pindah la nampaknya...jauh tu...g KL pun jauh gak hari tur...penat...jem...

semalam aku lapor diri kat MITI putrajaya...dari KL aku dengan pandai sendiri g cari jalan nak g putrajaya...aku memang failed kalo suruh ingat pasal jalan ni...nasib la...mujur ader banyak signboard yang dapat membantu...thanks kepada orang2 yang terlibat memasang signboard2 tersebut...kalo xder xsampai la aku kat putrajaya ni...tp sejam gak la aku amik masa dari jalan duta ke presint 2 ni...almaklumlah saya budak baru belajar...so jalan pun ikut suka je...LOL...

pas2 sampai je MITI putrajaya da dkt pukul1...so aku pun g lunch dulu la...after lunch la baru masuk...orang pun x de da kat opis...kosong je aku datang jenguk...tapi yang x best nya aku still xtau lagi aku diaorg nak letak kat unit mana...so sampai saat aku menulis ni aku still xde wat pe2 keje lagi...bosannyer...

so pada sape2 yang tau ader rumah sewa murah area putrajaya bagi tau la aku eh...kalo bleh nak kat area lestari puchong ker...budget dalam rm500 la...kalo dapat teres 1tingkat pun ok da...hehehe....

2 comments:

eza2odette berkata...

sewa kat area umah aku ayuh?
hehehe-taman desa off jln klang lama, kat blakang ni ade banyak highway senang nak ke putrajaya-balakong-serdang-times square-highway utara-selatan--lalu depan, dekat giler nak gi midvaley, setakat nak ke shah alam, pejam mata 20min dah leh smpai.heheheeh----

myblog berkata...

xmoo la...jauh 2...
tol lg...hahaha

Catat Ulasan