BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Rabu, 27 Januari 2010

confius mode...%$#@*

entry kali ni pasal aku yang tengah confius ni...baru2 ni aku dapat surat tawaran keje PTD...mak ai...masa aku tunggu2 xder lak dia panggil...time ni la baru nak panggil...

so aku sekarang aku semakin confius dalam usaha untuk memilih yang mana satu...hai antara study ngan keje...mana yang aku nak pilih ek?...nape la rumit sangat masalah ni...benda paling susah ble kena wat pilihan...pilihan yang xtau mana yang paling baik...how???...sum one please help me!!!!

kalo keje aku kena quit blaja sebab aku rasa aku xmampu untuk wat 2 benda dalam satu masa...takut lain jadinya...dua2 x ter 'cover'...ujian sungguh...dua2 tetap ada risiko...dua2 ade advantage ngan disadvantage...so aku kena fikir baik2 hal ni...

sungguh payah bila terpaksa membuat pilihan yang sangat geting macam ni...sangat susah n mnyusahkan hati aku gak...huhuhu...^^

2 comments:

amar ahmad berkata...

hum susah gak ni.. tapi PTD tu bukanlah jawatan yang mudah untuk diterima.. kalo dah menolak ni maybe susah untuk kita dapatkan yang seterusnya.. for me its better for u to accept the job.. ye la at least cari pengalaman bekerja yang totaly different compare to masa belajar.. its just my 2 cent opinion..

myblog berkata...

2la kn amar...pasni blom tentu dpt peluang camni kn...mcm lecturer pun bgtau study ni bleh u turn...keje kalo da lepas blom tentu dia dtg blk...

Catat Ulasan