BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Selasa, 10 November 2009

New entry...

xtau nak bg tajuk pe lak kali ni...so tulis je la new entry...lama gak da x update blog ni...bz la sgt2 da ni...11 hari jerk lg kn...mana xbz oi...wakakaka

so nak cite psl last 2 week pnya cite...yela dkt 2mgu x update kn...last 2 weekend hr 2 aku g weeding mbr sek aku kat teknik dulu...june...mak ai makin tgi lak aku tgk dia..."ke aku yg makin rendah?"...confius...^^

aku g kjp jerk...yela sbb my bie nak blk pj da ptg 2...krg tlewat lak...so pg la aku g...sampai rmh june dlm pkl11 lebih..xsempat la tgk june sanding...mbr2 lain pun xsempat nak jumpa...so pas mkn borak2 ngan june jap trs gerak blk...tgk meter kete da lebih 1000km...mak kena bwk g service ni...

nak jadikn cite bleh lak g bp g2 jerk xtnya kat proton cust service...hr ahad kn xsume kedai buka...da sampai kat bp kat bkt pasir 2 tgk2 tutup lak...yg buka eon service jerk...bie kt xbleh service kat c2 nanti warranty void...so bru ler bleh nak call customer service...dia bgtau kat yong peng ader...adus tau xder la aku dr kluang 2 g sampai bp cari cust service...buang ms n duit myk jerk...so jd pengajaran pasni...huhuhu

pas2 service grk blk elok2 jer angah pun bru siap kms2 brg dia...blom mks kete lg pun...so bie pun kms2 brg dia nak blk...tumpang kete angah...

pas2 spanjang mgu lps aku bz...wa persiapn pe yg ptt...g bli brg2 yg xcukup lg...

weekend bru ni aku g air hitam...ngan parents aku...cari door gift utk kwn2...yg ader xcukup...tp yg ni version lain lak...so sape cpt dia dpt...hehehe...hope stok cukup la...byk da ni rasanya...

pas2 makcik2 dtg tlg wat rempeyek...smlm diorg dtg wat tumpi lak...wat mcm2 gak...baju aku pun da siap...smlm bleh lak tailor 2 anto...mujur kwn2 ayah jerk...xpe aku pun da byr da kat dia...dia siap bg pinjam set skirting utk meja mkn tetamu lg...wahh...sgt suke...lawo la nanti...org sponsor 2....

meja mkn lak sume guna kazen pnya...dia bg pinjam...stok dia pun byk...so xyah bazir2 nak bli ke tempah ker...da ader org sponsor...sewa mak andam pnya pun dia guna kain2 tpakai gak...so ader aku kesah...janji xmbazir kn3...

smlm mak aku bleh lak wat kelambu utk blk pengantin...nenek aku kt da mcm zaman dulu2 lak ader kelambu...lantak la...janji cantek...tema campur da majlis aku gni...wakakaka...but i like it...thanks mak...kalo mak xder xtau sape nak wat sume 2...

pelamin lak angah aku pnya keje...dia da offer diri nak wat...mmg syok aku ramai nak sponsor kn..cameraman pun angah aku...like it...sume hasil keje family sendiri jerk...make up jerk kena amik mak andam...xder lak org nak sponsor...sume kt tkt xlawo...xpe la kn...kira da byk save da ni...wakakaka

2je la kot cite bru2 ni...lain xder...

3 comments:

ad'ezalwin berkata...

amekla gamabr weyh.. tadapat imagine la. letak gmabr!

tau tak naem pon sma date ngan ko?
congratess to both of u

Chek Jasz berkata...

congrate sila..insyaallah..sampai la aku nnti

myblog berkata...

gee: ko nak tgk gambo ker?...mana bleh..blom sampai masanya...krg da basi lak...wakakaka
tau..tp naem hr ahad...aku hr sabtu...ko dtg x?xdtg aku sekeh krg...har3

jas: tq...jgn xdtg lak tau...ko pnya fyp pun da setel kn time 2...

Catat Ulasan