BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
do wat ever u want but dont cross d line...who ever u'r juz make u proud to be urself...life is easy if we make it simpe...no matter wat, juz enjoy ur life...

Click Here

Sabtu, 25 Januari 2014

Projek DIY kami #5

Hari ni my bie kena kerja lak...buat OT sebab assistant dia cuti...jadi berdua je la aku dengan naomi...ops kimi jr II sekali...hehe...bangun pagi naomi pelik cari papa dia tak ada...selalu hari cuti dia jadi tukang kejut papa dia...hari ni bangun-bangun tengok papa dia tak ada kat sebelah...siap panggil bagai...

Dalam duduk layan babytv dengan naomi tetiba terlintas nak buat spice rack kat dapur nuu...nak buat pakai kayu tak daya dah nak menggergaji bagai dengan perut memboyot ni...dok la servey barang apa boleh guna kat rumah ni...godek-godek jumpa kotak keras dengan polisterin yang groupon guna untuk hantar mesin jahit mini aku tu...boleh lah kan...green tech sikit...recycle barang terbuang kan...

Aku pelekat dengan double side tape je pun...mudah dan cepat...hasilnya tak mengecewakan...jom tengok meh...

nota kaki: Nampak lagi tersusun kan...hehe...puas hati dapat clearkan sikit ruang kabinet tu...

2 comments:

Lyza berkata...

sila...segala bawang2, halia, serai ko...ko letak mcmane eh..? aku tgh nk menyusun gak dapur.mcm berterabur je mata nampak.huhuhu ~~jamaliza

sila1209 berkata...

nampak x bakul biru kecik tepi rak tu?..dalam tu aku letak la bawang, kentang..halia aku simpan dalam peti sejuk sebab tahan lama sikit..serai simpan kat laman rmh..haha..serai aku tanam kat laman rumah..nak guna baru amik..

Catat Komen